ارسال پیام در واتس‌اپ

دخل و تصرف در مشاعات ساختمان باید با رضایت همه ساکنان باشد

پاسخ کارشناسان وکیل‌:

در تصرفات مادی و غیرحقوقی در مشاعات ساختمان، استفاده و بهره مندی از مال مشاع برای هرگونه دخل و تصرف، نیازمند رضایت ۱۰۰ درصدی تمام صاحبان حق می‌باشد. به عبارتی دیگر، هیچ شریکی بدون اجازه شریک دیگر حق دخل و تصرف مادی در مال مشاع را ندارد.

به عنوان مثال برای دخل و تصرف در قسمت مشاع، اگر ۹۰ درصد از صاحبان حق رضایت دهند، رضایت ۱۰ درصد صاحبان دیگر هم الزامی است. در صورت عدم رضایت آن ۱۰ درصد، به هیچ عنوان امکان دخل و تصرف در قسمت مشاع وجود ندارد.

****************

وکالت و مشاوره حقوقی امری است فنی– تخصصی،آن را به کاردان و وکیل متخصص خود بسپارید.

مؤسسه حقوقی فرزانگان عدالت به شماره ثبت ۲۰۱۷۳ واقع در رشت – گیلان با کادری مجرب از وکلا – وکیل پایه یک در رشت – گیلان،وکیل متخصص در رشت–گیلان،وکیل با تجربه در رشت – گیلان اعم از وکیل آقا در رشت – گیلان،وکیل خانم در رشت – گیلان احقاق حقوق حقه افراد را سرلوحه فعالیت خود می داند.